A WORKPLACE REIMAGINED: DUE FOR COMPLETION IN DECEMBER 2021

We're breathing new life into the lobby of 181 William St, Melbourne as part of the revitalisation of the CBW precinct. 

Designed by award winning Architects, BVN, the pioneering transformation is set to become a workplace for the future with an innovative and first class welcome experience, cutting edge flexible and collaborative workspaces, contemporary finishes and a centralised café. 

Lobby Refurbishment

Take a glimpse into our anticipated new Lobby Refurbishment.

Take a Flythrough Tour of the Hoarding

Take a flythrough presentation of the striking new lobby upgrade at 181 William Street.

 

More Information & Feedback

For more information on the lobby transformation project, or to provide your feedback/queries, please contact our friendly and professional Management Team who will be more than happy to answer your enquiry.